Wil je een uniek, persoonlijk kunstwerk van jouw oog, of een compositie van de ogen van jouw gezin?
Lees dan snel verder!
Basisprijs irisshoot
€50,-

Meerprijs per persoon
€15,-

Meerprijs per extra beeld
€15,-

Bovenstaande prijzen zijn vrijgesteld van BTW
De irisshoots kunnen zowel bij mij thuis als bij jou thuis plaatsvinden. Binnen een straal van 25 kilometer van Gouda zijn de reiskosten bij de pakketprijs inbegrepen. Voor elke aanvullende kilometer vraag ik een reiskostenvergoeding van €0,30 per kilometer.
We nemen eerst goed de tijd om jouw oog of jullie ogen mooi in beeld te brengen. Na de fotoshoot stemmen we af welk effect je in de foto toegepast wilt hebben. Je kunt kiezen uit de door mij meegenomen voorbeelden, maar mocht je zelf een voorbeeld of een goed idee hebben dan kunnen we altijd kijken of dit effect haalbaar is. Wil je een afdruk laten maken dan de foto bij één van mijn partners? Dit kunnen we ook gelijk bespreken.
Na de fotoshoot stel ik een definitieve offerte op met de door jou gekozen fotoshoot en uitvoering. Na akkoord en een aanbetaling van 50% van het offertebedrag ga ik aan de slag met jouw irisfoto, deze wordt uiterlijk 5 werkdagen na het voldoen van de aanbetaling naar je toe gemaild.
De verzendtijd van eventuele afdrukken hangt af van het gekozen materiaal en afmetingen.
Mocht je na ontvangst van de foto (meer) foto-afdrukken willen bestellen, dan kun je dit tot 6 maanden na de fotoshoot bij mij aanvragen. Hierna worden de beeldbestanden van je fotoshoot verwijderd.​​​​​​​
Zowel de kunstwerken als de digitale bestanden worden zonder beeldmerk aangeleverd. 
Neem via de contactpagina contact met mij op voor de beschikbaarheid en aanvullende informatie.​​​​​​​
Veel gestelde vragen

Voor het maken van een goede irisfoto is het belangrijk dat je je oog zo ver open kunt houden dat de iris - het gekleurde gedeelte van je oog - volledig zichtbaar is. Het kan handig zijn om dit voor de spiegel te oefenen. Kijk eens verbaasd in de spiegel en kijk of je iris compleet zichtbaar is. Lukt dit niet, dan kunnen we tijdens de fotoshoot alsnog met de hand de oogleden verder openen. 

Mag ik make-up dragen tijdens de fotoshoot?
Dat is geen probleem. Houd er wel rekening mee dat, wanneer je je ogen niet zonder handen wijd genoeg open kunt houden, je soms je vingers moet gebruiken om de iris goed zichtbaar te krijgen, waardoor je make-up misschien niet mooi blijft zitten.

Maak je ook irisfoto’s bij kinderen?

Voor irisfotografie hanteer ik een minimum leeftijd van 8 jaar.

Verkoop je ook irisfoto’s door?

Nee. Jouw iris zal nooit aan derden worden doorverkocht.

Worden mijn irisfoto’s ook op je website en/of sociale media gedeeld?

Alleen wanneer je daar toestemming voor geeft! En mocht je het achteraf toch niet fijn vinden dat jouw oog op één van mijn pagina’s staat, dan verwijder ik de foto alsnog.

Wat wordt er met mijn irisfoto gedaan om identiteitsfraude te voorkomen?

Bij elke irisfoto maak ik in de nabewerking kleine aanpassingen. Deze vallen voor jou niet op, maar voorkomen 100% overeenkomst.
Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Aan de getoonde tarieven kunnen geen rechten worden ontleend.

Foto's die na toestemming gebruikt worden als voorbeeld op de site zijn gecomprimeerd en worden langer dan 6 maanden na het uitvoeren van de fotoshoot opgeslagen.
Back to Top