Op zoek naar een echte eye-catcher?
Een persoonlijke fotoshoot met aandacht voor unieke details in jouw ogen?
Kijk dan snel verder!
Koi
Koi
Smokey Collision / Galaxy
Smokey Collision / Galaxy
Couple
Couple
Collision
Collision
Yin Yang
Yin Yang
​​​​​We nemen eerst goed de tijd om jouw oog of jullie ogen mooi in beeld te brengen. Na de fotoshoot stemmen we af welk(e) effect(en) je wilt hebben. Je kunt kiezen uit de door mij meegenomen voorbeelden, maar mocht je zelf een goed idee hebben dan kunnen we altijd kijken of dit effect haalbaar is. 
Binnen 10 werkdagen ontvang je per mail een downloadlink waarmee je jouw irisfoto('s) (HD JPEG) kunt downloaden. De irisfoto's worden zonder beeldmerk aangeleverd en RAW-bestanden worden niet verstrekt. 
De betaling vindt plaats nadat je jouw digitale iriskunstwerken hebt ontvangen.​​​​​​​
Neem contact met mij op via mijn contactpagina of via info@kieklau.com voor de beschikbaarheid en aanvullende informatie.​​​​​​​
Tarieven
De irisshoot kan zowel bij mij in Gouda als bij jou thuis plaatsvinden. De prijzen zijn exclusief reiskostenvergoeding à €0,30 per kilometer, gerekend vanaf 20km reisafstand.​​​​​​​
Individuele irisshoot (1 pers.)
€70-
Duo-irisshoot (2 pers.)
€95,-
Meerprijs per extra persoon
€25,-
Meerprijs extra beeldeffect
€25,-

Exclusief eventuele afdrukken
Bovenstaande prijzen zijn vrijgesteld van BTW
Foto-afdrukken
Aanvullend is het mogelijk om afdrukken te laten bestellen van jouw/jullie irisfoto. Dit kan op bijvoorbeeld canvas, metaal en acrylglas. De prijs hiervan is afhankelijk van het gekozen formaat en materiaal. Neem contact met me op voor meer informatie.
Mosaic
Mosaic
Hug
Hug
Bubbles
Bubbles
Infinity
Infinity
Division
Division
Veel gestelde vragen
Hoe werkt het maken van een irisfoto?
Voor het maken van een goede irisfoto is het belangrijk dat je je oog goed open kunt houden dat de iris - het gekleurde gedeelte van je oog - voor het grootste gedeelte zichtbaar is. Om jouw iris zo mooi mogelijk in beeld te brengen zal ik deze belichten met een klein zaklampje, waarbij ik langs het oog schijn en niet in het oog. Knipperen is geen probleem, wel is het belangrijk dat je even zo stil mogelijk blijft zitten. Om dit makkelijker te maken neem ik een verstelbare hoofdsteun mee. Er worden meerdere foto's gemaakt om ervoor te zorgen dat ik een mooi beeld van jouw iris kan maken.
Mag ik make-up dragen tijdens de fotoshoot?
Dat is geen probleem!
Kan ik mijn bril of contactlenzen dragen tijdens de fotoshoot?
Tijdens het maken van de foto's is het dragen van (schone) zachte contactlenzen geen probleem. Harde contactlenzen en brillen kunnen tijdens de fotoshoot niet gedragen worden.
Maak je ook irisfoto’s bij kinderen?
Voor irisfotografie hanteer ik een minimum leeftijd van 8 jaar.
Verkoop je ook irisfoto’s door?
Nee. Jouw irisfoto zal nooit aan derden worden doorverkocht.
Worden mijn irisfoto’s ook op je website en/of sociale media gedeeld?
Online deel ik alleen voorbeelden waarbij ik mijn eigen ogen en/of de ogen van mijn man heb gefotografeerd, tenzij toestemming is gegeven voor het gebruik van de foto.
Wat wordt er met mijn irisfoto gedaan om identiteitsfraude te voorkomen?
Bij elke irisfoto maak ik in de nabewerking kleine aanpassingen. Deze vallen voor jou niet op, maar voorkomen 100% overeenkomst.
Hoe lang worden mijn foto's bewaard?
Alle foto's worden tot 6 maanden na de fotoshoot bewaard. Daarom is het belangrijk om zelf voor een back-up te zorgen wanneer je de foto's ontvangt. 
Tot wanneer kan ik foto-afdrukken bij werkaandemuur bestellen?
Wanneer je ervoor kiest om via mij een privé-bestelomgeving bij werkaandemuur te maken, dan blijft deze online totdat je zelf vraagt om deze offline te halen. Zo kun je zelf op het gemak afdrukken (na-)bestellen, wanneer je bijvoorbeeld verhuist, verbouwt of gewoon een extra afdruk wilt.

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Aan de getoonde tarieven kunnen geen rechten worden ontleend.

RAW-bestanden worden niet verstrekt.
Bij het inplannen van een afspraak voor irisfotografie gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van KiekLau! Fotografie.
Back to Top