Fotoshoot                        € 79
Duur van de fotoshoot  60 minuten
Aantal foto’s*                  5
Fotoshoot PLUS              € 99
Duur van de fotoshoot  60 minuten
Aantal foto’s*                  10

De genoemde prijzen zijn vrijgesteld van BTW.
Alle fotoshoots vinden plaats op een locatie naar keuze. Binnen een straal van 25 kilometer van Gouda zijn de reiskosten bij de pakketprijs inbegrepen. Voor elke aanvullende kilometer vraag ik een reisvergoeding van €0,30.
Na de fotoshoot wordt de factuur en een selectie van de foto’s in klein formaat en voorzien van een watermerk verstuurd via een downloadlink, waarna je zelf beslist welke foto’s je in hoge resolutie en kwaliteit verder bewerkt wilt hebben. Na betaling zullen de door jou gekozen foto’s verder worden bewerkt en binnen 14 dagen geleverd worden.
Wil je een foto laten drukken als wanddecoratie? Geef dan bij het selecteren van de foto’s aan voor welke foto’s dit geldt.  Zodra de gekozen foto(‘s) beschikbaar is/zijn ontvang je van mij een persoonlijke link naar www.werkaandemuur.nl. In deze privé-omgeving kun je jouw printsamenstelling (denk aan materiaal, formaat etc.) aangeven en  bestellen. De print wordt dan direct naar jouw huisadres toegestuurd.
Neem via de contactpagina contact met mij op voor de beschikbaarheid en aanvullende informatie.

*Extra foto’s buiten het betaalde pakket kosten €7,50 per foto.
*Alle foto’s worden in hoge kwaliteit en zonder beeldmerk aangeleverd.

Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Aan de getoonde tarieven kunnen geen rechten worden ontleend. Bekijk hier de algemene voorwaarden van KiekLau! Fotografie.
Back to Top