Wil je een uniek, persoonlijk kunstwerk van jouw oog, of een compositie van de ogen van jouw gezin?
Lees dan snel verder!
Basisprijs irisshoot
€65,-

Meerprijs per persoon
€15,-

Meerprijs per extra beeld
€15,-

Bovenstaande prijzen zijn vrijgesteld van BTW
De irisshoot kan zowel bij mij thuis als bij jou thuis plaatsvinden. Binnen een straal van 25 kilometer van Gouda zijn de reiskosten bij de pakketprijs inbegrepen. Voor elke aanvullende kilometer vraag ik een reiskostenvergoeding van €0,30 per kilometer.
We nemen eerst goed de tijd om jouw oog of jullie ogen mooi in beeld te brengen. Na de fotoshoot stemmen we af welk effect je in de foto toegepast wilt hebben. Je kunt kiezen uit de door mij meegenomen voorbeelden, maar mocht je zelf een voorbeeld of een goed idee hebben dan kunnen we altijd kijken of dit effect haalbaar is. Wil je een afdruk laten maken dan de foto bij één van mijn partners? Dit kunnen we ook gelijk bespreken.
Na uiterlijk 10 werkdagen ontvang je jouw iriskunstwerk(en) via een downloadlink per e-mail. .
De verzendtijd van eventuele afdrukken hangt af van het gekozen materiaal en afmetingen.
Mocht je na ontvangst van de foto (meer) foto-afdrukken willen bestellen, dan kun je dit tot 6 maanden na de fotoshoot bij mij aanvragen. Hierna worden de originele beeldbestanden van je fotoshoot verwijderd.​​​​​​​
Zowel de kunstwerken als de digitale bestanden worden zonder beeldmerk aangeleverd en de betaling vindt plaats nadat je jouw beelden hebt ontvangen.
Neem via de contactpagina contact met mij op voor de beschikbaarheid en aanvullende informatie.​​​​​​​
Veel gestelde vragen


Voor het maken van een goede irisfoto is het belangrijk dat je je oog zo ver open kunt houden dat de iris - het gekleurde gedeelte van je oog - voor het grootste gedeelte zichtbaar is. Het kan handig zijn om dit voor de spiegel te oefenen. Lukt dit niet, dan kunnen we tijdens de fotoshoot alsnog met de hand de oogleden verder openen. Om jouw iris zo mooi mogelijk in beeld te brengen zal ik deze belichten met een klein zaklampje, waarbij ik langs het oog schijn en niet in het oog. Knipperen is geen probleem, wel is het belangrijk dat je even zo stil mogelijk blijft zitten. Om dit makkelijk te maken neem ik een speciale (verstelbare) hoofdsteun mee.

Mag ik make-up dragen tijdens de fotoshoot?
Dat is geen probleem. Houd er wel rekening mee dat, wanneer je je ogen niet zonder handen wijd genoeg open kunt houden, je soms je oogleden of wang moet aanraken om de iris goed zichtbaar te krijgen, waardoor je make-up misschien niet mooi blijft zitten.

Maak je ook irisfoto’s bij kinderen?
Voor irisfotografie hanteer ik een minimum leeftijd van 8 jaar.

Verkoop je ook irisfoto’s door?
Nee. Jouw irisfoto zal nooit aan derden worden doorverkocht.

Worden mijn irisfoto’s ook op je website en/of sociale media gedeeld?
Alleen wanneer je daar toestemming voor geeft! Mocht je achteraf toch niet willen dat jouw irisfoto op mijn website staat, geef dit dan aan zodat ik de foto alsnog offline kan halen.

Wat wordt er met mijn irisfoto gedaan om identiteitsfraude te voorkomen?
Bij elke irisfoto maak ik in de nabewerking kleine aanpassingen. Deze vallen voor jou niet op, maar voorkomen 100% overeenkomst.
Prijswijzigingen en typefouten onder voorbehoud. Aan de getoonde tarieven kunnen geen rechten worden ontleend.

Foto's die na toestemming gebruikt worden als voorbeeld op de site zijn gecomprimeerd en worden langer dan 6 maanden na het uitvoeren van de fotoshoot opgeslagen.
Back to Top